Tu aduci ideea, noi o construim!

SC NAMOUR MC SRL-D

30.03.2016 10:11
 
 
Firma noastra isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor,principalul obiectiv fiind satisfacerea exigentelor clientilor nostri.
Atuurile pe care mizam in atingerea acestui obiectiv sunt calitatea materialelor, tehnicile de realizare folosite, dar si seriozitatea, pasiunea in indeplinirea fiecarui proiect, profesionalismul si responsabilitatea lucrului realizat.
 
 
O companie ce ofera o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor, cum ar fi :
 
- renovari showroom-uri ; magazine; birouri
- renovari locuinte
- renovari fatade
- renovari si reparatii diverse
- termosistem (placari polistiren)
- placari/compartimentari rigips
- placari ceramice
- reparatii cladiri
- vopsitorii diverse
- lucrari diverse de amenajari interioare si exterioare
 
 
Avem o experienta relevanta dobandita prin ducerea la bun sfarsit a unei multitudini de proiecte atat industriale (hale productie si depozitare), cat si comerciale (amenajari magazine, showroom-uri ) precum si in zona office si rezidentiala (amenajari case si apartamente).
 
Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si simt de raspundere, care sa reprezinte atat interesele companiei nostre cat si interesele dumneavoastra (clientilor nostrii).
 
Intrucat suntem o companie dinamica, deschisa si atenta la nevoiele clientilor nostrii, oferim o mare felxibilitate in ceea ce priveste modul de lucru cat si programul. Putem lucra in week-end sau cu program de noapte atunci cand nu este program de functionare etc. Incercam si credem ca reusim de fiecare data sa oferim un raport corect intre pret si calitatea lucrarilor si a colaborarilor.
 
Realizarea proiectului dumneavoastra este un proces de maxima importanta pentru noi.
 
S.C NAMOUR MC SRL-D vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii practice si profesionale la preturi avantajoase si competitive.

Contact

SC NAMOUR MC SRL-D

namourmconstruct@gmail.com

Sos Oltenitei,Nr 230,Bloc 24,Scara 1,Etaj 4,Ap 16.
Bucuresti/Sector 4

Telefon: 0730376865

Căutare site

© 2016 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode